Scroll

SKJUTLUCKOR - COPAL


Copal system ger stora möjligheter att konstruera kassaluckor och skjutluckor i aluminium. Dessa fönster kan skjuts i ett horisontellt plan (ett fast fönster och ett skjutbart som skjuts bakom det andra) eller i ett vertikalt plan (skjutbart fönster som lyfts upp bakom fast fönster).


FÖNSTERLUCKA - 3D VYVi erbjuder kassaluckor som kan vara anodiserade eller lackerade med valfri färg från RAL och Decoral paletten. Glasfyllningar som vi kan tillämpa är bl. a glas från 4 till 16mm, inklusive säkerhetsglas och härdat glas, men även plexiglas skiva, polykarbonat skiva eller spånskiva. Allt beror på pris och krav för projektet i fråga samt på hela konstruktionens mått. Minsta mått är 500 mm x 500 mm medan största är 1500 mm x 1500 mm, som vi har möjlighet att göra större genom att tillägga extra fasta delar. Som standard är våra konstruktioner utrustade med bajonett-lås på insida, som är inte synlig för dem som befinner sig utomhus. Luckor i Copal skyddssystem är inte täta, det förekommer luftflöde mellan tätningslister och profiler. Luckor är inte klassificerade som brand- eller inbrottssäkra.

Företaget COPAL är den enda tillverkaren som erbjuder skjutlucka med lyftstöd i form av patenterad pneumatisk anordning. Tack vare det är produkter i det vertikala planet säkra att hantera, och det behövs ingen styrka för att lyfta bladet upp. Man kan även lämna bladet i valfri öppen position utan att behöva spärra det. Pris på en sådan kassalucka är mycket mer förmånlig än eldriven konstruktion.


VERTIKALA FÖNSTER

teller window frame
gass spring
fixed window
string
guide bar
lock
sliding part
blocking device

HORISONTELLA FÖNSTER
we recommend


Balkonginglasningar Balkonginglasningar
Visa mer
Terrassinglasningar Terrassinglasningar
Visa mer
Räcken Räcken
Visa mer

KONTAKT


Any questions?

Call us: +48 67 216 67 67
Write to us at: