Scroll

Om oss


COPAL SP. Z O.O. HAR FUNNITS PÅ MARKNADEN SEDAN 1994.

Sedan förtagets start har företaget satsat på en dynamisk utveckling med bibehållen hög kvalitet på de produkter och tjänster som erbjuds samt ständiga förbättringar av tekniska lösningar. Under flera år har företaget byggt upp ett välrenommerat varumärke och fått en dominerande ställning bland Polens tillverkare av lätta aluminiumsystem. Vår erfarna och kvalificerade personal samt stora maskinpark säkerställer en hög produktionseffektivitet och rättidiga genomföranden av projekt med bibehållna avancerade kvalitetskontrollförfaranden (företaget är certifierat enligt ISO 9001-2008 – avdelning för aluminiumbearbetning).

COPALs uppdrag är att bygga och utveckla företagets starka position som tillverkare av aluminiumsystem och leverantör av innovativa och miljövänliga lösningar för byggbranschen på den inhemska och europeiska marknaden.

Företagets strategi genomförs konsekvent genom att erbjuda högkvalitativa produkter vilket har bekräftats med tekniska godkännanden, certifikat och intyg. Företaget genomför sin strategi genom ett omfattande distributionsnät av auktoriserade representanter.

VAR VI FINNS